Pastisseria Can Marti Castelldefels
Pastisseria Can Marti Castelldefels

En compliment de l'article 10 de la Llei 34/2002, de l'11 de juliol, de serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic (LSSICE) s'exposen a continuació les dades identificatives de l'empresa. Domicili social: Pastisseria Can Marti Plaça Pau Casals 4 (08860 CASTELLDEFELS)
Dades relatives a l'autorització administrativa prèvia per a l'exercici de l'activitat: Elaboracion artesanal al detall de tots els nostres productes
Titulació acadèmica: pastisser, ofic. 1r, bolleria ofic. 1r Estat de la Unió Europea o de l'àmbit econòmic europeu on va ser concedida aquesta titulació:
españa Aquest lloc web ha estat creat per l'empresa PASTISSERIA CAN MARTI amb caràcter informatiu i per a ús personal dels usuaris.A través d'aquest Avís legal, es pretén regular l'accés i ús d'aquest lloc web, així com la relació entre el lloc web i els seus usuaris. Accedint a aquest lloc web s'accepten els següents termes i condicions: L'accés a aquest lloc web és responsabilitat exclusiva dels usuaris.
El simple accés a aquest lloc web no suposa entaular cap mena de relació comercial entre PASTISSERIA CAN MARTI i l'usuari.
L'accés i la navegació en aquest lloc web suposa acceptar i conèixer els advertiments legals, condicions i termes d'ús contingudes en ella.
El titular del lloc web pot oferir serveis o productes que podran trobar-se sotmesos a unes condicions particulars pròpies que, segons els casos, substitueixin, completin i/o modifiquin les presents condicions, i sobre les quals s'informarà l'usuari en cada cas concret.

Si vols treballar amb nosaltres i tens experiencia de pastisseria i coneixement de l´artesania pots enviar un currículum dolcescanmarti@gmail.com o deixar-lo a la nostra botiga de Castelldefels

Telefono

 93 665 80 05

DILLUNS A DIVENDRES

09:00 H. A 15:00 H.

17:00 H. A 20:00 H.

 DISAPTE

9:00 H. A 15:00 H.

17:00 H.  A  19:30 H.

FESTIVOS- DIUMENGES

9:00 A  15:00 H.

Versión para imprimir | Mapa del sitio
© PASTISSERIA CAN MARTI