Chocolate

Avis Legal

 Pastisseria Can Martí SL.

                          Tel.:   93 665 80 05                              

En compliment de l'article 10 de la Llei 34/2002, de l'11 de juliol, de serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic (LSSICE) s'exposen a continuació les dades identificatives de l'empresa. Domicili social: 

Pastisseria Can Marti Plaça Pau Casals 4 (08860 CASTELLDEFELS)
Dades relatives a l'autorització administrativa prèvia per a l'exercici de l'activitat: Elaboracion artesanal al detall de tots els nostres productes
Titulació acadèmica: pastisser, ofic. 1r, bolleria ofic. 1r Estat de la Unió Europea o de l'àmbit econòmic europeu on va ser concedida aquesta titulació:
españa Aquest lloc web ha estat creat per l'empresa PASTISSERIA CAN MARTI amb caràcter informatiu i per a ús personal dels usuaris.A través d'aquest Avís legal, es pretén regular l'accés i ús d'aquest lloc web, així com la relació entre el lloc web i els seus usuaris. Accedint a aquest lloc web s'accepten els següents termes i condicions: L'accés a aquest lloc web és responsabilitat exclusiva dels usuaris.
El simple accés a aquest lloc web no suposa entaular cap mena de relació comercial entre PASTISSERIA CAN MARTI i l'usuari.
L'accés i la navegació en aquest lloc web suposa acceptar i conèixer els advertiments legals, condicions i termes d'ús contingudes en ella.
El titular del lloc web pot oferir serveis o productes que podran trobar-se sotmesos a unes condicions particulars pròpies que, segons els casos, substitueixin, completin i/o modifiquin les presents condicions, i sobre les quals s'informarà l'usuari en cada cas concret.


PASTISSOS PERSONALITZATS

Esperem la vostra visita podem elaborar les teves  postres favorites

Necesitamos su consentimiento para cargar las traducciones

Utilizamos un servicio de terceros para traducir el contenido del sitio web que puede recopilar datos sobre su actividad. Por favor revise los detalles en la política de privacidad y acepte el servicio para ver las traducciones.