Coques per compartir

per encargue

Seguei la tradicio...
S'acosta la data i amb ella la celebració d'una de les festivitats més importants i esperades al Mediterrani, las nits del  verano

Celebrar Comunions

Postre per a comunions

Les tradicions de la celebració de la primera comunió generalment inclouen grans assemblees familiars i festes per a festejar l'esdeveniment.
El petit o ben petita utilitza roba singular. La roba és amb freqüència blanca per a simbolitzar la puresa, mes no en totes i cadascuna de les ètnies.
Les petites acostumen a portar vestits de gran luxe i un vel unit a una corona de flors o bé amb un ornament per al pèl. En altres comunitats, les petites utilitzen generalment vestits transmeses a ells de germanes o bé mares.
Els petits poden portar un vestit o bé smoking, o bé de diumenge, o bé un vestit nacional.

després la família i amics es reuneixen per a menjar junts en família i comparteixen un pastís o postres especials per a celebrar

 

Necesitamos su consentimiento para cargar las traducciones

Utilizamos un servicio de terceros para traducir el contenido del sitio web que puede recopilar datos sobre su actividad. Por favor revise los detalles en la política de privacidad y acepte el servicio para ver las traducciones.